torsdag 17 juni 2010

Målning

Idag hörde jag några prata om att det var så varmt idag och att man inte kan göra så mycket och att man får ta lite i taget. Det gäller inte mig. Här tas inte lite i taget utan helst allt på en gång!

Jag har nu målat husfasad i tio timmar med avbrott för en sen lunch och jag tycker det blir jättefint. Framsidan är kvar att måla och den blir nog det minst pilliga, baksidan var hopplös med alla dörrar och vrår att komma åt med penseln. Ett varv till med färg på det grå och sen vitt runt fönstren och knutarna. Men nu ska jag ta ett långt break med lite fika så får jag se om jag orkar ge mig på framsidan i kväll, det vore skönt att få klart varvet runt.

I morgon ska det visst bli regn, det är svårt att tro nu men enligt www.yr.no så ska det regna i Linköping mellan 10-14. Typiskt, precis då får jag besök av min exsvärmor och mina barn för en lunch. Men det hinner kanske ändra sig tills i morrn.I går hade jag besök av mina vänner från Vadstena med omnejd. Vi hade jättetrevligt, vi åt och pratade länge. Jag grillade kyckllingspett med tillbehör och provade ett nytt recept som inte är sista gången, det var jättegott, receptet hittar ni HÄR. Lotta hade med sig en tomatplanta, physalis, aloe vera och gul oregano. Kul med lite nya plantor!

Vi pratade bland annat om att bygga altan med hängande soffa, adriondackstolar och hundar och innan jag la mig Googlade jag runt efter inspiration till min veranda och hittade den här bilden:


Visa inte den för era hundar för då får ni snickra resten av sommaren;)

1 kommentar:

  1. Humles matte18 juni 2010 07:15

    Det blev FINT med den gråa färgen, ser fram emot fler bilder. Ska inte visa bilden för Humle för jycken i soffan ser ut att vara en släkting! Ska nu ut o måla mina 2 sista blå fönster sen är framsidan klar o det blev oxså finfint!

    SvaraRadera