söndag 27 september 2009

Fyra dagar kvar...


Nu är det inte många dagar kvar innan jag får sätta tänderna i min lilla pärla. Jag ska förbereda mig den här veckan med att fixa över elen och försäkringen till mitt namn och gå till banken och skaffa en postväxel, det var så Maj-Britt ville ha det och så ska det bli.


Under tiden jag väntar har jag också förberett mig med några inköp. Jag vet, det är väldigt opraktiskt att göra det innan jag är på plats men vissa saker kunde jag inte låta bli att slå till på:
en ljusslinga jag tänker ha i uterummet och den här bäddsoffan som fanns på Blocket för 1500,- i stort sett oanvänd.
(Tänkte inte på att jag inte skulle ha hjälp att få in soffan hemma, släpade den från bilen, monterade ner den och gömde den i källaren så länge. Ryggen gillade inte det...men min rygg är en vekling, så fort den märker att det är jobb på gång så lägger den sig ner och gnäller. Så nu är det träning och spikmatta som gäller för ryggen innan jobbet börjar. No mercy!)

Jag har också inhandlat fröer till perenner som jag ska så i oktober. Har aldrig frösått perenner förut, bara anueller och bienner men det ska väl inte vara någon större skillnad. Fröerna kommer på posten vilken dag som helst...

1 kommentar:

  1. Hej igen!

    Ser ut att vara ett "slott" det här med! ;) Låter i dina beskrivningar som det är ett stort hus med vardagsrum hall o kök o vind o allt.. Härligt! Ser oxå stort ut för o va en kolinott.

    Spikmatta e bra grejer! Den var min räddning igår efter all info på möte o nygammal avdelning. ;)

    SvaraRadera