söndag 27 februari 2011

Snälla, snälla gumman tö....

...kom och borsta bort all snö! Nu blev det lite mildare men ändå ligger snön kvar och jag som ville fixa i helgen. Jag plockade lite planlöst med mina brädlappar till grindarna idag men insåg att det var för kallt och trist att stå där och såga så jag cyklade hem igen.

Jag har i alla fall pysslat lite inne sista tiden och fått klart min gungstol, så jag kånkade ut den i snön så jag skulle se hur den blev. Lite svårgungat men snart så!
Jag har inspirerats av de här fina möblerna och gjort en egen variant av Ikeas Lillberg som inte längre finns i sortimentet. Så här blev det:
Tanken är att den ska stå i uterummet och plockas ut vid vackert väder. Jag är nöjd med resultatet. Jag har upptäckt att jag svänger med min inredningsstil från det skandinaviskt moderna till en lite mer mormorsstil med mina rosor och pressade glasföremål. Ska jag gå och bli shabby chic? Bevare mig väl...men det går väl inte att värja sig. Värre saker har hänt, huvudsaken är att jag hittar min egen väg i allt det gulliga. Jag fortsätter med renoveringen av några lampor och ska sen snickra att brickbord. Håller mig sysselsatt med det innan våren.
Jo, förresten, några frön har kommit i jorden hemma i lägenheten idag.
På fönsterbrädan står nu krukor där det ska växa slätbladig persilja, basilika och ruccola.

1 kommentar:

  1. Supersnygg stol! Den ser perfekt ut att ta igen sig i efter lite ogräsplock.
    /Humlan

    SvaraRadera